Inspiratie en
passie in beeld

“Video is tegenwoordig een van de meest populaire en krachtige vormen van media. Door middel van video kun je boodschappen overbrengen, emoties oproepen en een publiek betrekken op manieren die andere media niet kunnen. Bedrijven die effectief gebruik maken van video hebben de potentie om hun merk te versterken en hun doelen te bereiken”.

Victor Daeseleire
Founder DV VIDEO

Wij focussen
op emoties en overtuigingskracht!

Onze diensten zoals; conceptontwikkeling, scriptwriting, pre-productie planning, opname en postproductie, zorgen ervoor dat elk aspect van de video van hoge kwaliteit is en aansluit bij de doelstellingen van de klant.

Versterkt door voice-over
en audio-productie

DV VIDEO staat in voor een professionele voice-over en audio-productie voor klanten om hun video's te verbeteren op overtuigingsgebied.

Wij werken met gelicenseerde muziek van Artlist. Hierdoor ben je beschermd en kan je de muziek verder gebruiken voor je marketingdoeleinden

Stappen tot
realisatie

Video-strategie

We starten met een sterke strategie voor je video. Afhankelijk van je doelen kiezen we type video, muziek, lengte van de video, ...

Opname

Met jouw strategie en doelen in gedachten nemen we de video's op.

Montage

Met precisie en gevoel monteer ik de opgenomen beelden op de gekozen muziek of voice-over.

Delivery

Volgens de afgesproken planning ontvang je jouw finale video.

Waarom samenwerken met DV VIDEO?

steeds met een sterke videostrategie

We brainstormen steeds rond een project met een einddoel in gedachte. Dit kunnen meer volgers, meer klanten, meer websitebezoekers, ... zijn.

In sync met de muziek

Vergeet niet de impact van je muziek of voice-over op je video. We kijken samen wat het beste past voor jou project. En ik monteer video en audio naadloos in een.

Op maat gemaakt en gemonteerd

Je video verteld steeds jouw verhaal. En dat vraagt om specifieke montage. Zo zijn de keuzes van shots zeer bepalend voor je video.

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik bij DV VIDEO terecht?

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het uitbesteden van hun videoproductie en videomarketing. Wij bieden een full service dienstverlening en zijn bekend met het maken van allerlei type bedrijfsvideo's en video formats. Van bedrijfsvideo, storytelling, dronevideos tot sterke videomontages, door onze sterke know-how toveren wij jouw project om in een succesverhaal.

Waarom zou ik DV Video inhuren?

Je krijgt professionele videocontent waarmee wij je bedrijf laat groeien. In een sterk videoformat uitgewerkt en met nadruk op kwaliteit en storytelling. wij werken het liefst samen met echte mensen voor de camera. Denk aan je collega's, klanten en partners. Jouw doelgroep ziet namelijk liever de echte mensen achter een merk dan influencers en acteurs die jouw producten verkopen.

wij maken videocontent die zowel informeert als inspireert, geoptimaliseerd is voor het juiste platform en natuurlijk ook voor de juiste doelgroep. wij shooten fulltime films, zijn jong, flexibel en creatief. Door de know-how in het maken van videoclips weten wij veel uren filmmateriaal indrukwekkend samen te vatten in een spetterende montage die blijft boeien. En natuurlijk zorgen we ook voor een topsfeer tijdens de opnames!

We hebben al veel foto's, waarom is het nu tijd voor video's?

Fotografie is statisch, videografie is dynamisch. Om jouw merk goed in beeld te brengen en je verhaal te communiceren via je website, YouTube en social media kanalen is video onmisbaar volgens ons. Je laat namelijk de menselijke kant zien van je organisatie. Door niet alleen je successen te vertellen, maar ook in te gaan op tegenslagen zorg je voor die menselijke kant van je merk. Daarmee versterk je de kracht van je merkidentiteit.

Het inzetten van video’s in de marketing heeft een hoop voordelen voor je merk.
Hier 5 redenen waarom:

  1. Videomarketing zorgen voor meer interactie en traffic;

  2. De conversie voor je merk neemt toe met inzet van videomarketing;

  3. De website van je merk wordt beter vindbaar door Youtube;

  4. Videomarketing geeft je bedrijf een gezicht;

  5. Video’s roepen emoties op.

Wat is de ideale lengte voor video's?

Houd het kort en krachtig. Zelf raden we je aan om onder de twee minuten video te blijven, zeker voor video's bestemd voor marketing en sociale media. Natuurlijk is de ideale lengte voor ieder doeleinde en type video verschillend. Daarom bespreken we eerst je doel van je film en stellen dan een gepaste strategie op voor wij beginnen te shooten. wij geven je hierover graag vrijblijvend advies.

Hoeveel kost videomarketing?

Dat hangt af van de complexiteit en lengte van je video. En hoeveel video's je gaat maken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wij bieden ook voordelige videopakketten aan voor een vaste all-in prijs. Het maken van meerdere video's in een vast video format drukt vaak de prijs per video, omdat je efficiënter video's kunt maken. Het beste kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Samenwerken?

Zin om in jouw project te vliegen? Zie je een vlotte samenwerking wel zitten? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.